
Szkolenie stacjonarne: „Bezpieczeństwo mikrobiologiczne warzyw – kontrola zagrożeń i dobre praktyki rolnicze”
1 października @ 10:00 - 12:30

Instytut Ogrodnictwa – Państwowy Instytut Badawczy organizuje
Szkolenie stacjonarne: „Bezpieczeństwo mikrobiologiczne warzyw – kontrola zagrożeń i dobre praktyki rolnicze”
1 października 2025 r., godz. 10.00 – 12.15
Instytut Ogrodnictwa – PIB, ul. Pomologiczna 18, sala 136, Skierniewice
Podczas szkolenia, realizowanego w ramach zadania celowego 7.5 finansowanego przez MRiRW, uczestnicy będą mieli możliwość zapoznania się z praktycznymi sposobami ograniczania zagrożeń mikrobiologicznych w uprawie warzyw oraz z zasadami wspierającymi bezpieczną produkcję.
Program obejmuje następujące zagadnienia:
- „Dbałość o stan sanitarny upraw warzywnych”
- „Skażenia mikrobiologiczne warzyw liściowych w produkcji pierwotnej”
- „Warzywa minimalnie przetworzone – praktyczne sposoby ograniczania ryzyka mikrobiologicznego i przedłużania ich trwałości”
Szczegóły: https://www.inhort.pl/zapraszamy-na-konferencje/
Zgłoszenia prosimy przesyłać do 26 września br. na adres: katarzyna.bisko@inhort.pl lub telefonicznie pod numerem 500 101 798.
Szczegóły
- Data:
- 1 października
- Godzina:
-
10:00 - 12:30
- Witryna internetowa:
- https://www.inhort.pl/zapraszamy-na-konferencje/
Organizator
- Instytut Ogrodnictwa – PIB
- Phone
- 500 101 798.
- katarzyna.bisko@inhort.pl
Miejsce wydarzenia
- Instytut Ogrodnictwa – PIB
-
ul. Pomologiczna 18
Skierniewice, łódzkie 96-100 Poland + Google Map
Dodaj komentarz