Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Szkolenie stacjonarne: „Bezpieczeństwo mikrobiologiczne warzyw – kontrola zagrożeń i dobre praktyki rolnicze”

1 października @ 10:00 - 12:30

Instytut Ogrodnictwa – Państwowy Instytut Badawczy organizuje

Szkolenie stacjonarne: „Bezpieczeństwo mikrobiologiczne warzyw – kontrola zagrożeń i dobre praktyki rolnicze”

1 października 2025 r., godz. 10.00 – 12.15
Instytut Ogrodnictwa – PIB, ul. Pomologiczna 18, sala 136, Skierniewice

Podczas szkolenia, realizowanego w ramach zadania celowego 7.5 finansowanego przez MRiRW, uczestnicy będą mieli możliwość zapoznania się z praktycznymi sposobami ograniczania zagrożeń mikrobiologicznych w uprawie warzyw oraz z zasadami wspierającymi bezpieczną produkcję.

Program obejmuje następujące zagadnienia:

  1. „Dbałość o stan sanitarny upraw warzywnych”
  2. „Skażenia mikrobiologiczne warzyw liściowych w produkcji pierwotnej”
  3. „Warzywa minimalnie przetworzone – praktyczne sposoby ograniczania ryzyka mikrobiologicznego i przedłużania ich trwałości”

Szczegóły: https://www.inhort.pl/zapraszamy-na-konferencje/

Zgłoszenia prosimy przesyłać do 26 września br. na adres: katarzyna.bisko@inhort.pl lub telefonicznie pod numerem 500 101 798.

 

Szczegóły

Data:
1 października
Godzina:
10:00 - 12:30
Witryna internetowa:
https://www.inhort.pl/zapraszamy-na-konferencje/

Organizator

Instytut Ogrodnictwa – PIB
Phone
500 101 798.
Email
katarzyna.bisko@inhort.pl

Miejsce wydarzenia

Instytut Ogrodnictwa – PIB
ul. Pomologiczna 18
Skierniewice, łódzkie 96-100 Poland
+ Google Map

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Na zakupy