Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Szkolenie dla producentów rzodkiewki i sałaty

21 listopada @ 14:00 - 17:00

Organizatorzy wydarzenia, firmy Hazera Poland i Lechpasz wraz ze współorganizatorami Grupą Producentów Rozsad Krasoń oraz firmami Koppert Polska, Osadkowski i Timac Agro serdecznie zapraszają producentów rzodkiewki i sałaty na szkolenie, które odbędzie się 21 listopada w Majkowie, w hotelu Złoty Młyn.

Gościem specjalnym tego wydarzenia będzie dr inż. Agnieszka Stępowska, która omówi najważniejsze problemy w uprawie rzodkiewki i sałaty oraz podpowie, jak sobie z nimi radzić.

Dla każdego uczestnika szkolenia przygotowano upominki, w tym „legendarny” nożyk Victorinox.

Szkolenie rozpocznie się o godz. 14:00 a zakończy kolacją około godz. 17:00.

Oto szczegółowy plan wydarzenia:

14:00 – 15:00 – PANEL ORGANIZATORÓW:

  • Hazera Poland i Lechpasz – powitanie gości
  • Lechpasz – Łukasz Pietras – przedstawienie oferty handlowej na sezon 2025/26
  • Hazera Poland – Małgorzata Zadura i Mariusz Płucinik – Sałata i Rzodkiewka w Centrum Uwagi – nowości oraz standardy w ofercie na sezon 2025/26 (45 minut)

15:00 – 16:00 – PANEL WSPÓŁORGANIZATORÓW

  • Grupa Producentów Rozsad Krasoń (15 minut)
  • Koppert Polska (15 minut)
  • Osadkowski (15 minut)
  • Timac Agro (15 minut)

16:00 – 16:15 – PRZERWA KAWOWA

16:15 – 17:00 – PANEL EKSPERCKI

  • Dr Inż. Agnieszka Stępowska: Sałata i rzodkiewka – małe rośliny z dużymi problemami (45 minut)

Zakończenie części wykładowej około godziny 17:00 i kolacja.

Z A P R A S Z A M Y !

Szczegóły

Data:
21 listopada
Godzina:
14:00 - 17:00

Organizator

Hazera, Lechpasz, Grupa Producentów Krasoń, Koppert Polska, Osadkowski, Timac Agro

Miejsce wydarzenia

Hotel Złoty Młyn
Majków Duży 6a
Majków Duży 6a, łódzkie 97-371 Poland
+ Google Map

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Na zakupy