- To wydarzenie minęło.
Szkolenie dla producentów rzodkiewki i sałaty
21 listopada @ 14:00 - 17:00

Organizatorzy wydarzenia, firmy Hazera Poland i Lechpasz wraz ze współorganizatorami Grupą Producentów Rozsad Krasoń oraz firmami Koppert Polska, Osadkowski i Timac Agro serdecznie zapraszają producentów rzodkiewki i sałaty na szkolenie, które odbędzie się 21 listopada w Majkowie, w hotelu Złoty Młyn.
Gościem specjalnym tego wydarzenia będzie dr inż. Agnieszka Stępowska, która omówi najważniejsze problemy w uprawie rzodkiewki i sałaty oraz podpowie, jak sobie z nimi radzić.
Dla każdego uczestnika szkolenia przygotowano upominki, w tym „legendarny” nożyk Victorinox.
Szkolenie rozpocznie się o godz. 14:00 a zakończy kolacją około godz. 17:00.
Oto szczegółowy plan wydarzenia:
14:00 – 15:00 – PANEL ORGANIZATORÓW:
- Hazera Poland i Lechpasz – powitanie gości
- Lechpasz – Łukasz Pietras – przedstawienie oferty handlowej na sezon 2025/26
- Hazera Poland – Małgorzata Zadura i Mariusz Płucinik – Sałata i Rzodkiewka w Centrum Uwagi – nowości oraz standardy w ofercie na sezon 2025/26 (45 minut)
15:00 – 16:00 – PANEL WSPÓŁORGANIZATORÓW
- Grupa Producentów Rozsad Krasoń (15 minut)
- Koppert Polska (15 minut)
- Osadkowski (15 minut)
- Timac Agro (15 minut)
16:00 – 16:15 – PRZERWA KAWOWA
16:15 – 17:00 – PANEL EKSPERCKI
- Dr Inż. Agnieszka Stępowska: Sałata i rzodkiewka – małe rośliny z dużymi problemami (45 minut)
Zakończenie części wykładowej około godziny 17:00 i kolacja.
Z A P R A S Z A M Y !
Szczegóły
- Data:
- 21 listopada
- Godzina:
-
14:00 - 17:00
Organizator
- Hazera, Lechpasz, Grupa Producentów Krasoń, Koppert Polska, Osadkowski, Timac Agro
Miejsce wydarzenia
- Hotel Złoty Młyn
-
Majków Duży 6a
Majków Duży 6a, łódzkie 97-371 Poland + Google Map







Dodaj komentarz